1 Receptet
gäller för 8 port 400 g färska champinjoner 2½ dl Arla Köket® matlagningsgrädde 2 tsk dijonsenap 1 pressad vitlöksklyfta ½ tsk salt 1 krm vitpeppar 1 dl finhackad färsk persilja blandad grönsalladGör så här Skiva champinjonera tunt, gärna i en äggskivare. Blanda grädde, senap, vitlök, salt, peppar och persilja. Blanda champinjonerna med såsen. Skölj och dela salladen i bitar. Lägg ut den på ett fat. Lägg champinjonsalladen ovanpå.
Blanda de kokta och skalade räkorna med champinjoner i en salladskål. I en andra skål ska man blanda olivoljan, vinäger,limejuice, salt, peppar och socker
En helg i San Francisco på ett kollektiv samlat olika kulturer bjuder på allt från en sen kväll med kakor och mjök till en tidig morgon med samtal om gud på biblioteket, från en biltur över Golden Gate Bridge till knasiga syner i Chinatown
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.