Denna gången fick det bli en Charlotte Royale. Som vi har sett att vissa även kallar för Charlotte Russe, men vad vi förstår så heter tårtan egentligen Charlotte Royale, när ytterkanten består av rulltårta och inte kex
Dette er en godt kjent dessert, men den er ikke kjedelig av den grunn. 3 egg75 g sukker75 g hvetemel1 ts bakepulverca 2 dl bringebærsyltetøy5 plater gelatin2 egg5 ss sukker4 dl kremfløtePisk eggedosis av egg og sukker
Egentligen är det min cafe´kollega Charlotte som tipsade mig om receptet och jag har bakat dem några gånger nu då en av mina söner tränar mycket och är mån om att äta sockerfritt och nyttigt
Är inte så förtjust i banankaka i vanliga fall men denna kaka är en av Charlottes paradkakor på vårt trädgårdscafé och uppskattad bland gästerna så jag var tvungen att prova baka den
Chokladsufflé och hemmagjord Glass av Charlotte Jenkinson. Här är länkar till recept som ser väldigt goda ut, men glöm inte att skaldjur är bäst MCS-märkta
Charlotte Gawell. Senapskräm. Vispa grädden lätt och tillsätt övriga ingredienser till senapskrämen. Vispa ett par tag till och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.