Krydda såsen med salt och peppar och rör ner osten. Lägg dem i en ugnssäker form & toppa med kalkon. Blanda fänkål, schalottenlök, äpple, apelsin, zest och saft i en skål
Smält smöret, ta av från plattan och rör ner mandelmjölet ochsötningsmedlet. Börja med botten. ) Omvandlade originalreceptet till LCHF och ändrade även lite på receptet
Jag började igår med knäck, samma recept som förra året som ni hittar HÄR, sen gjorde jag även dessa tryfflar med smak av apelsinoch saffran, och oj vad goda de blev
Medapelsinbottnaroch dulce de leche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedel och rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Protein cheescakemed vanilj, persika och hemmagjord mandelmassa. Det som fanns kvar av cheescaken, efter att mannen fått fri tillgång till kakan efter middagen igår, paketerades in i folie och delades sedan ut till både syster och vänner längs Björnvägen igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.