Det var gott, men nästa gång så kommer jag nog bara ta vanlig grädde medlite vanilj. Har sett dessa ”nakentårtor” lite här och där och de ser så otroligt goda ut
Mixa först nötterna lite. RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAVCITRONOCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citronoch lakrits partners in crime liksom
Här har jag gjort kakan i en liten springform (en bakform med löstagbar kant). Mixa nötterna, lönnsirap, apelsinsaft, apelsinskal och vanilj i en matberedare en liten stund
Men problem är till för att lösas så med hjälp avlite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Jag har lagat efter det här receptet två gånger och första gången blev kycklingen ganska mild i smakenoch andra gången blev det lite mer sting i smaken
Medlite kärleksfull ompyssling blev de förvandlade till den allra läckraste banankaka. Bananerna blev liggande lite för länge i fruktskålen, och kändes inte alldeles aptitiliga att äta som de var
Det här är en lite friskare biskvi medsmakavcitronoch vit choklad, i miniformat. Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan bli lite för mycket av det goda, så att säga
Tog ett vanligt recept och bytte ut lite ingredienser och vips så blev det denna goda kaka. Gör gärna dubbelsats och dela med dig eller frys in till senare tillfälle
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännernacitron, samt vitlök och rosmarin från husets täppa
Glaserade revben medsmakav ingefära ochcitronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 citron, skalet. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäran och vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskaloch svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken medliteav buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 citron, skalet
Själv ska jag så snart det här inlägget är nedprintat ge mig ut i köket och koka lite baileysfudge med rostade hasselnötter och en kola med apelsin- och stjärnanis
En underbar liten sak med massor avsmak från passionsfrukt, citronoch varm vanilj. Även om den är långt borta nu är den väldigt nära de dagar solen strålar över landskapet och man kan slå sig ner med en liten bit solsken på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.