Har ända sedan jag köpte boken Lyxiga cupcakes och läckra småkakor - Bakverk från berömda Hummingbird Bakerey i London varit sugen på att testa cheesecakebrowniesmedhallongrädde
Blanda ihop färskosten med äggula, socker och vaniljsocker. Dra ut den i ett fint mönster med en kniv. Servera gärna kakan med lättvispad grädde och bär
Browniesmet, swirlad med cheesecakesmet = lördagslyx alla grande. Tyvärr är den inte glutenfri, men helt ärligt - ni kan med största sannolikhet ta detta glutenfria brownierecept (dubbla det dock) och blanda med cheesecakesmeten
200 g vit choklad 150 g smör 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 0,5 g saffran 0,5 krm salt 1 krm vaniljpulver 1,75 dl vetemjöl 3 ägg florsocker, att pudra med
Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladtryffeln. Toppa med jordgubbar och hallon 2 färdiga marängbottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.