Häll över i en fin skål och toppa med bär ochkokosflarn. Jag har experimenterat med ett par recept som istället blivit riktigt krämiga och dagens frukost är ett av dem
Chiapudding går att variera i oändlighet och det finns en uppsjö av inspirerande recept på nätet. Toppa med jordnötsmörsås, färska bär och krispiga kokosflakes
Hittade en mjukost på Willy´s som jag var tvungen att prova istället för philadephian och så tänkte jag att jag skulle prova medkokosmjölk för att få ner kalorierna, men där hade jag fel för jag vet inte riktigt vad som hände men den blev lite högre kalorimässigt men den blev så mycket krämigare och godare
Päronpaj /Smulpaj medpäronochkokos. Servera pajen ljummen med grädde, vaniljsås eller glass. Tillsätt socker, mjöl, havregryn ochkokosflingor, rör till grynig massa
Idag startade jag min lördag med sötpotatismos, chiapudding, rivet päronoch mandelsmör. Jag tycker om det uttrycket, och tänker på det varje morgon (ja, faktiskt) när jag sitter med min frukost framför mig
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.