Tomatsås basic Receptet är beräknat för 4 personer 3 st burkar hela tomater á 400g 5 st vitlöksklyftor 3 msk olivolja 1 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 näve färsk basilika Skiva vitlöksklyftorna tunt
For the liquid, use half dry vermouth, half chicken bouillon. PreparationSeason the flour with the salt and pepper and pound the mixture into the meat with the edge of a plate
Jag och Ylva Forsberg från Huså Bröd tillbringade en hel del tid av den resan med att titta närmare på den vackra staden Barcelona och Antoni Gaudis livsverk
Första gången jag var i Barcelona var för två år sedan med min kära vän Carina. bröderna Ferran och Albert Adria har ett helt restaurangimperium i Barcelona och en av deras enklare restauranger är Bodega 1900. Bodega 1900, Carrer de Tamarit, 91, 08015 Barcelona, Spain
Basic Country Bread. Första brödet jag bakade av surdeg var Franskt Lantbröd. Receptet på starter och själva brödet kommer från boken Tartine Bread, som är skriven av Chad Robertson
Pannacotta är en efterrätt som vi slukar ofta här hemma. På senare tid har jag börjat göra pannacottorna med antingen yoghurt eller gräddfil i utöver grädde
Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg om Barcelona. Det kommer inte att handla om vad man ska eller kan göra i Barcelona, det vet nog alla redan (maila mig annars)
Det är väl inte undgått någon att jag älskar stilen Vintage och Shabby chic. När jag googlar inspirations bilder under kategorin Shabby chic och vintage så ser jag ofta dessa härliga ruffle tygblommor
När vi besökte Barcelona åt vi en sån himla god korv på en buffe som vi var på. Så innan hemgång köpte vi med oss några kilo korv från den kända marknaden La Boqueria i centrala Barcelona
Vår lilla grupp fick verkligen suuuperbra tips ifr Vår guide M den där härliga soliga fredagförmiddagen Då Vi började förmiddagen med att gå sightseeingtur gata upp och gata nedför Barcelonas breda avenyer och korsa dem små smala gränderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.