God kväll, eller god morgon som det är här. Jag vaknade redan först vid 5-tiden och kände mig utsövd. Lyckades somna om en timme och känner mig utsövd trots 5 timmars sömn
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
OCH av ChickenTikkaMasala (som jag idag ätit till middag för tredje dagen i rad. Har man nu inte en Crockpot, så kan man givetvis laga sin ChickenTikkaMasala i en alldeles vanlig gryta, men då får man nog minska tillagningstiden till ca en timme
Kikärtor heter chickpeas (kallas även garbanzo beans) på engelska, så därför tyckte jag att det var passande att döpa rätten till chick ‘n tofu tikkamasala
Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikkamasala och genom diverse olika experiment kommer fram till hur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.