Servera chilinmed t. Personligen gillar jag att servera den med kombinationen ris och quinoa, då det bidrar med olika textur, men enbart quinoa eller ris är också gott
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. 1/2 röd chili, tunt skivad. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 1/2 röd chili
Kryddorna i glacen kan man byta ut efter egen smak och vad man tycker passar samman med smakerna i tillbehöret, denna gången blev det därför anchochilioch koriander
Dela chilin i grova skivor. Strö över salladslöken och blanda runt med en ätpinne. Detta är nästan samma recept som det här doufu-receptet fast med doufun utbytt mot aubergine, även detta är i Hunanesisk stil
Stek köttfärsen, krydda med salt ochchilipeppar. Att chili egentligen består av långkokt kött och absolut inga bönor var det inte många, om ens nån, som kände till då
Lägg de grillade skivorna på ett fat och strö över smulad fetaost ochchili. Jag fortsätter med att försöka servera vegetarisk mat lite oftare och eftersom jag aldrig provat äta sötpotatis verkade detta recept mycket spännande
Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.