Ingredienser Portioner. 4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Jag hade tänkt att laga min vanliga chilifisk men eftersom jag hade champinjoner över från en tidigare middag samt ganska mycket philadelphiaost hemma passade jag på att använda det också i fiskrätten
Chilifisk och broccoli. ♥ Trevlig alla hjärtans dag. ♥. Brukar ni fira alla hjärtans dag. Förra året gjorde jag hjärtformade cake pops som jag blev väldigt nöjd med
Sätt ugnen på 225°C. Halvtina fisken. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta. Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice
CHILIFISK I UGN4 personer600 g djupfryst torskfilésmör eller margarin1 msk vetemjöl1½ tsk salt1½ dl vispgräddeca ½ dl chilisås1 - 1½ dl riven ostTina fisken så att den går att skära i ca 2 cm tjocka skivor
Följ mig gärna på Instagram @milashalsoblogg och Twitter @millafunderar Chilifisk med cashewnötter. En härlig kombo med chili, ingefära och vitlök är det i den här fiskrätten
Samke harra betyder het fisk. Det är en libanesisk fiskrätt med riktigt kryddiga och goda smaker. Det finns olika sätt att laga rätten på och i receptet finns det förslag på två olika såser, välj förslaget som tilltalar dina smaklökar
Strimla och fräs purjolöken mjuk och lägg den i en ugnsform. Lägg på fiskblocket , salta och peppra. Blanda grädde, creme fraiche och chilisås och häll över fisken
1. Skär grönsakerna i mindre delar och fräs i olivolja. 2. Smula ner buljongtärningarna och blanda i vatten, matlagningsgrädde, sweet chilisås och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.