Blanda samtliga ingredienser till biffarna, (utom malen paprika). Servera med råstekt potatis, tzatzikioch en grekisk sallad innehållande sallad, tomater, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Blanda samtliga ingredienser till biffarna utom malen paprika. Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisaroch rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Salta potatisenoch hyvla över (med hjälp av en osthyvel) tunna skivor smör. Krama ur vattnet från kålen och blanda upp med citronjuice, majonnäs och äpple
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisenoch stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna medpotatisen
Lägg sedan upp sallad på ett fat eller tallrik, lägg sedan potatisen på med två stycken noisetter, dela upp löken ovanpå och slå den goda såsen på och servera direkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.