Skala dem sedan med en kniv och dela i klyftor. Koka rödbetorna med skal tills de är mjuka. Stek baconbitarna lite knaprigt och strö över dem och osten i små bitar
Blanda getostenmed äggulan och en tsk honung (honung med förbehåll för uppläggningsalternativ). Vrider man kastrullen en aning det sista, lurar man kvar bottensatsen, och får därmed ut mer av det klara smöret
Den färska är väldigt god i de flesta äggrätter. Så bra då att man kan använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Smält smöret och blanda med olivolja, pressa i vitlök. Servera med ruccola. Halvera baconen på längden, vik över och lägg i varannan ”ficka” i potatisen
I medbaconetoch fräs till önskad knaprighet. Börja med att steka svampen tillsammans med svartpeppar och salt i en stor stekpanna (gärna teflon) tills att den börjar få färg
Blanda ihop svampen med smulad getost, baconoch strimlade soltorkade tomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
färska rödbetor. Skär kycklingen i bitar och lägg på salladen, toppa medbaconoch smulad getost. Salta, peppra och toppa med lite olivolja och balsamvinäger
Smörj en långpanna med lite smör eller lägg i ett bakplåtspapper om du föredrar det. Häll över smeten, strö över bacon, lök och de sista av de färska örterna
Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper. Skiva osten och skär baconet i mindre bitar. Lägg dem i ett durkslag och krama försiktigt ur så mycket vätska som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.