Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Ni som bor nära och behöver lite maltvinäger kan därför gärna få komma och hämta er några matskedar så ni kan göra den här goda goda salladen
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime. Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker
Blanda purjolök och äpple med rödkålen. Matberedaren är bästa hjälpmedlet. salt och vitpeppar. Normalt blandas crème fraiche och majonnäs, men här vill vi inte ha med ägg som ingår i majonnäs så den syrade grädden får klara sig på egen hand
Ett annat recept på coleslaw, med rättika och smaksatt crème fraiche, hittar du här. Här kommer förslag på ytterligare en coleslaw, men med lite annorlunda smaksättning
Här serverades den med fiskekaka / fiskbiffar i pitabröd, senare i veckan blir det hamburgare. och det fina är att den blir bara godare av att stå en dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.