Botten. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa 2 runda former (24cm dia. ). Lägg åt sidan. Sila ihop mjöl kakao bikarbonat och salt i en skål (varför sila kanske du undrar
) This chocolatecake tastes best when it is eaten cold from the fridge. One can never have too much of chocolate and there's always room in your stomach for dessert
Layer the cake batters in the mold with milk chocolate in between. Before I’ve posted recipes on this lemon and strawberry spongecake, chocolate sponge cake and a brown sugar and peach spongecake
But I don't like semlor so I made this chocolatecake instead. I topped my cakewith durum-puffs, blueberries, raspberries, strawberries & a little coconut sugar
Jag vet förvisso inte om det är rätt att kalla den kaka, för det är en kombination av en "poke cake" (det vill säga en kaka med "hål i") och en brownie, som därefter har en chokladglasyr samt chokladvispgrädde som får den att likna
Since Easter (in our house) is intemately associated with candy I made this Chocolatecake that is close to my favourite candy - chocolate passionfruit truffles
Almond and Cherry Cakewith White Chocolate FrostingBottnar145 g vetemjöl2 tsk bakpulvernästan ½ tsk salt225 g strösocker115 g rumsvarmt smör2 ägg1 äggula150 g (1½ dl) rumsvarm mjölk blandad med 3/4 msk vit vinsvinägernågra droppar mandelessens1 tsk vaniljessens eller 2 krm vaniljpulverSätt ugnen på 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.