Dip in chocolate and let set on a baking sheet, preferably in the fridge. // You decide which kind of chocolate you'd like to use (what % of cacao), but if you use a very dark chocolate there's a chance you have to add a bit more of sweetening of choice
Vit- och ljuschokladprickspannkakor med kanelgrädde och lönnsirap. Enough said, egentligen. Hittade en spännande strösselburk på Maxi idag som jag fick användning för till lunch
Ramps (or wild garlic , or ramsons) with their unique flavor, reminiscent of garlic, leeks and chives, is perfect for dip sauces, pestos and other “no-cook” dishes as the flavors are best preserved when kept raw
In this recipe, I replaced some of the whipped cream for sour cream for a higher acid since I serve the mousse withwhitechocolate and whitechocolate is, as everybody know, very sweet
Here is the recipe for my vanilla muffins withraspberry/whitechocolate filling. ** A handful of raspberries and a few pieces of sugar-free whitechocolate
Almond and Cherry CakewithWhiteChocolate FrostingBottnar145 g vetemjöl2 tsk bakpulvernästan ½ tsk salt225 g strösocker115 g rumsvarmt smör2 ägg1 äggula150 g (1½ dl) rumsvarm mjölk blandad med 3/4 msk vit vinsvinägernågra droppar mandelessens1 tsk vaniljessens eller 2 krm vaniljpulverSätt ugnen på 175 grader
Add the milk and coconut oil and mix with a handwhisk thoroughly. Heat a frying pan with optional cooking fat (for instance coconut oil) and fry pancakes or crepes as I did
instagram 100kitchenstories. Hejsan allihop, hur är det med er. Känns lite konstigt att jag ofta frågar er, mina läsare, hur ni mår på Instagram men aldrig gör det här på bloggen
Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4
sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman smör, sockret och äggen med elvisp. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och vispa ihop till en enda deg
No-Bake WhiteChocolate CheesecakeBottenca 11-12 st digestivekex75 g smält smörCheesecakesmet350 g vit choklad1 tsk gelatinpulver (+ 2½ msk vatten)450 g philadelphiaost250 g mascarpone1 vaniljstång300 g (3 dl) vispgräddeKlä botten av en springform som är 20 cm i diameter med bakplåtspapper
Whisk sugar and eggs fluffy and almost white, melt the butter. These particular mint chocolate cupcakes are topped with the Swedish candy Marianne – but any type of mint chocolate candies will do
Whisk sugar and eggs fluffy and almost white, melt the butter. The cupcakes I used a regular chocolate cupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.