With whisk attachment of mixer, begin to whip until the meringue is thick, glossy, and the bottom of the bowl feels neutral to the touch (this can take up to 10 minutes or so)
Och om det är något man stöter på i bak-blogg-världen är ju denna "SwissMeringueButtercream". Men när man tillsätter det sista smöret så binder sig liksom allting tillsammans och slutligen så har man en sådan här fluffig och krämig SwissMeringueButtercream
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Very Vanilla Cupcakes with Vanilla SwissMeringueButtercream and Vanilla Syrup. Don´t worry if the mixtute looks curdled or just wrong, this is normal for a butter meringue cream, it will turn out just fine
Swiss roll is a classic pastry, a pastry I bake too rarely. 25 g chopped dark chocolate. Rulltårta är ett klassiskt bakverk, ett bakverk jag bakar alldeles för sällan
Då blev caramel buttercream som jag trodde att det passade mycket perfekt. Mitt cupcake spritsa jag med caramel buttercream och jag dekorerade med pistag nougatine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.