Kakan är toppengod att äta som dessert med vispad grädde eller kokosgrädde. Jag utvecklade det här receptet efter Apelsinochchokladkakan som jag tidigare lagt upp recept på här på bloggen
För er som inte tycker om kokos så går det bra att använda sig av någon annan smak, ett gott alternativ och en kontrast till citron ochchoklad tycker jag är chilipeppar, använd fräsch eller torrkrydda, det som passar dig bäst
Häll upp i ett glas och ställ den kallt en stund eller drick den direkt. Choklad, apelsinochkokossmothieChoklad är fullt med antioxidanter och höga halter av flavonoler vilket har flera olika hälsoegenskaper
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Smält chokladen i vattenbad eller mikro. CHEESECAKE MED APELSINOCHCHOKLAD. Just apelsin blandat med choklad tycker jag hör ihop med den kallare delen av året
Hacka chokladen grovt – blanda ner i smeten. Blanda mjölmix och bakpulver – vänd ner i smeten. Bästa Julkakan – passar lika bra till kaffet som till glöggen
Bred chokladglasyren över kakan och strö syltat apelsinskal ovanpå. Smält smör, strösocker, muscovado-socker och sirap i en kastrull på spisen och häll det över chokladen
Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparnaoch låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg ochapelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. Forma till topparoch grädda mitt i ugnen 10–15 min. 4 Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.