Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallonoch vit choklad. Den vita chokladen är rätt så söt och bryter av mot det syrliga i hallonenoch citronen
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna)
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
På tur står denna lakritspannacotta, toppad medhallonsåsoch en klick citronfrosting. Lägg på ett par msk hallonsås på pannacottan och sedan en klick citronfrosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.