Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix. En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri
Vi avslutar denna onsdag med smör och socker. Men inte vilket smör som helst, utan brynt smör. De har en fin nötig smak som fås av de brynta smöret och flingsaltet ger det hela en verklig smakhöjning
Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor. Börja med att koka polisen och äggen, skiva potatisen och hacka äggen
Servera med räk- och äggblandningen, generöst med brynt smör och pressad eller kokt potatis. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.