Ena barnet har precis somnat i soffan, andra är överengagerad. Vi använde chokladmandelmjölk för jag hittade den i butik i fredags och blev så nyfiken på den
Recept på bröder hittar ni här & recept på det härliga chokladkletet här. Till det en skiva utav typvärldensgodaste morot- & majsbröd toppat med chokladigt pålägg gjort på kidneybönor, jordgubbar och kokosflingor
Isbitar. Det var magiskt KUL. Lite vingligt i början men sen gick det superbra. Som mellanmål innan vi skulle köra Stand up paddle board gjorde jag en riktigt smaskig protein smoothie med smak av choklad
mest kolhydratrika frukten och är därför bra att ta i samband med fysisk. banana split men så kom jag på att jag glömt körsbäret, så får nog göra om den
750 gram turkisk youghurt. 40 gram mörk choklad. 1 tsk lakritspulver. Hela satsen ger ca 1,5 liter och räcker till ca 8 personer á 2 dl. 750 gram turkisk youghurt. 40 gram mörk choklad. 1 tsk lakritspulver
½ cup mayonnaise. Boil macaroni noodles according to directions to make them very al dente. (I cook them for at least 1 minute less than directed on the bag
På bilden har jag strött lite kakaonibs över. JORDGUBBSGLASS300 g frysta jordgubbar som tinats250 ml sojagrädde (jag använde Alpro light)250 ml sojamjölk (Alpro's blå, med kalcium och vitaminer tillsatta)3/4 dl farinsocker1 msk vaniljsockerMixa jordgubbarna till slät puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.