Dels kan jag inte motstå vitchoklad, och jag är oerhört svag för choklad-salt smakkombinationen, men sen försöker jag också äta mer havre då det är bra för min mage, så jag kunde bara inte låta bli att baka dessa
De här är faktiskt lite som en blandning av havreflarn ochhavrekakor. Jag har inte haft så mycket lust att skriva den senaste tiden och har inte heller haft speciellt mycket tid över
Rör smör och socker mjukt och luftigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ned dem. Formla bollar, placera dem glest på två plåtar med bakplåtspapper och tryck ut bollarna till platta kakor (de flyter ut ytterligare under gräddningen)
Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Jordnöts- ochhavrekakorHanden på hjärtat - jag är ingen konditor. När jag bakar vill jag att det ska gå snabbt OCH smaka gott - det behöver inte vara så vacker
Blanda smör, farinsocker och socker poröst blanda sedan ner vatten och ägget. Blanda kanel, bikarbonat, mjöl, salt och vaniljsocker med smörblandningen
Blanda nötterna med smör, ägg, havregryn, råsocker och bittermandeln. Forma smeten med hjälp av fingrarna till toppar och lägg på bakpappers klädd plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.