Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
För att få en fin ”bakad” yta på marängen bränner man av den med en liten gasolbrännare eller sätter in det man har marängen på i ugnen (med grill) en kort stund
Ringla mörk chokladmed en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg och apelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. 4 Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörkchoklad
Mitt senaste kanelbulle-recept är dessa saftiga godingar som är smaksatta medapelsin och choklad. När de svalnat kan du garnera medchokladglasyr som du enkelt gör genom att smälta chokladen i microvågsugn eller över vattenbad och blanda ihop till en jämn glasyr
En av alla grejer som jag bakade idag var dessa kokostopparna. Tycker det är så himla kul att baka småkakor och dessa klassiska kokostopparna valde jag att smaksätta med lite apelsin och garnera medmörkchoklad för att få fram lite mer smak
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Dessa var riktigt goda,så där lite sega som man vill ha cookies men ändå knapriga och medchokladen som smälter i munnen så kan man inte låta bli och ta bara en, nä här blir de ett par stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.