På den tiden gjorde jag chokladbollarmedsocker, men eftersom jag fortfarande tycker om chokladbollar byter jag helt enkelt ut det raffinerade sockret mot sötströ eller sukrin
Blanda ihop strösocker, sirap, kakao och havregryn och tillsätt sedan kaffe och det brynta smöret. Smält smöret i en kastrull och dra av från värmen då det är brynt
Till och med Vincent uppskattar att äta av chokladbollssmeten - och det hör inte till vanligheten att han vill äta bakverk (vi har en väldigt, väldigt kräsen kille)
30 gram mörk choklad, utantillsattsocker. Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. 2 ägg 30 gram mörk choklad, utantillsattsocker
Jag har en stor burk med lock där kokosflingorna ligger, sedan är det bara att skaka lite lätt och när man är klar med alla att köra runt lite med handen så att kokosflingorna fastnar på chokladbollarna
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, brynt smör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Man kan rulla chokladbollarna i pärlsocker, strössel eller nötter. Häll ner socker, blanda, havregryn blanda, vaniljsocker blanda, kaffe och till sist kakao, blanda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.