) Ja riktigt god ochlakritsoch choklad är verkligen en god kombination. Igår hade vi gäster och jag provade detta nya recept som jag hittat på dem och som det lät blev det succé
Här har jag använt yaconsirapen i chokladbollar som är rena rama hälsobomben. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Chokladbollar. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Börja med en halv tesked och smaka sedan av till den sälta du vill ha. Jag rullade mina i hackade hasselnötter men tål man inte nötter så går det bra med kokos, strössel eller pärlsocker
Här har jag mixat samman en variant som är toppen som ett bra mellanmål - full med nyttig energi och ger mättnad och håller blodsockret i balans och energin på topp en god stund framöver
Strö dem över fikonoch ost. Skär mozzarellan i skivor och lägg en i varje snitt. Gör tre snitt i varje fikon men så att de fortfarande håller ihop i botten
Jag gjorde ju chokladbollar när vi var på Gotland och de blev väldigt goda och gick både snabbt att äta och att göra =) Chokladbollar är något som jag tycker är väldigt gott att äta men inte gör så ofta men tänker att man borde göra oftare när man väl gör det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.