Espresso house har världens godaste chokladbollar. Med inspiration. Jag vet inte vad det är för en hemlig ingrediens dom använder sig av och det är verkligen inte lätt att efterlikna dom
Lyxiga chokladbollarmed hackad daim & choklad. Dessa bakade jag igår, lyxiga chokladbollar. Oj oj jag är i plättkoma efter alla middagens smarriga plättar, bäst & vila sen blir de slöa framför teven med söndagsgott
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Hacka chokladen i mindre bitar och tillsätt det tillsammans med tranbär till smörblandningen. Tycker det ger väl så bra resultat, och samtidigt så får jag med lite mer smak, eftersom att jag inte skal mandel eller hasselnötterna utan mal med skalet på
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Denna från landetvistelsen då vi gjorde smarriga chokladbollarmed en touch av kardemumma. Receptet tog de klassiska chokladbollarna till en lite högre nivå
Bakade idag dessa härligt chokladiga småkakor medmörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vit choklad och dekorerar med strössel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.