Rör till en jämn och glansig kola. Det här är en riktig »to-die-for-brownie« som du sent kommer att glömma och som passar perfekt till påskens fika eller dessertbord
Låt kolasmeten puttra på svag värme medan du rör om då och då. När smeten tjocknat något kan du droppa lite kolasmetmed hjälp av en sked i ett glas med iskallt vatten
Chokladiga, sega i mitten och knapriga runt kanterna. Som vanligt när det gäller cookies så är det viktigt att hålla koll på tiden – det är ofta svårt att se om kakor av det här slaget är färdiga bara genom att titta på dom, dom blir lätt för gräddade ochdärmed alldeles för hårda
Den här pajen med havregryn är segoch knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Då kan jag rekommendera denna otroligt smaskiga brownie medkolafyllningoch chokladfudgeglasyr. Strö gärna lite flingsalt över den färdiga kakan, det lyfter verkligen smakerna
Det här receptet är ganska likt ljust och gott med lite råg, men jag har stuvat runt mjöl och vatten en aning, och så bakar jag ut det på ett annat sätt
Servera med exempelvis vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Servera med vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och socker. Smält smöret i en kastrull på spisen, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Seg, kolamed mycket smak av kokos och mandel. Slutresultatet denna härliga kola som kan avnjutas vare sig du inte tål mjölk och kanske till ochmed är vegan
Pajen blev riktigt knäckig ochsegoch smakade mera. När vi bjöd hem Hasse på middag i torsdags så provade vi två nya recept, dels på rabarberpaj och dels på vaniljkräm
Dunka formen lite lätt mot underlaget för att bli av med luftbubblor och låt kolan svalna en aning. Jag hade inget mörkt muscovadosocker så jag tog på lite flingsalt ist och mums va gott det blev, perfekt julgodis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.