Lägg på hallonkompott, så att botten ”dränks” och sist toppar du med vaniljchantilly. Vispa ägg och strösocker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott försiktigt och tillsätt sist i filmjölken
Lägg i bananerna med snittytan ner. Smörblandningen ska också följa med ner i formen. Vispa rumsvarmt smör, socker och vaniljsocker poröst, gärna med elvisp
Servera medhallonsås och ev en klick grädde eller vaniljglass. Rör ner dem i grytan medan du rör. Använder du frysta hallon så passa på att ta fram dem för tining samtidigt
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.