Dela i bitar, omslut hela nötter med nötmassan och trilla bollar, ställ i frysen. Doppa/pensla med choklad, rulla i hackade nötter, lägg bollar på smörpapper och ställ in i kylen
Det blir en stöddig limpa som väger en bit över kilot och påminner ganska mycket om ett sådant där klassiskt tyskt rågbröd med hela kärnor – rejält med tuggmotstånd alltså
Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Jag har hunnit med hur mycket som helst och fått massor av ny energi och inspiration som jag hoppas få med mig tillbaka till jobbet igen
Fudgen är sedan doppad i mörk choklad och jag valde att toppa varje godisbit med lite kokosflingor. Det är samma basrecept som i saffransfudgen men smaksatt med choklad istället för saffran
Vänd ner mjölblandningen varvat med den smälta kokosoljanmed en slickepott och blanda väl. Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Rapsolja eller kokosolja till fritering. Pensla med olja och krydda rejält med salt och peppar. Ta upp strimlorna med en hålslev, lägg på en tallrik med hushållspapper
Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
se – naturlig mat, paleo, LCHF, lågkolhydratskost, hälsa, träning. The post Kycklinggryta medkokos & paprika – Paleo appeared first on ceciliafolkesson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.