CHOKLADFUDGEPAJ MED TRE LAGER CHOKLAD OCH HALLON
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g kylskåpskallt smör
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1/2 dl kakao
  • 1 ägg
  • . 10 minuter
  • 1 1/4 dl vatten
  • 3 1/2 dl socker
  • 1 1/4 dl vispgrädde
  • 70 g smör
  • 1 tsk salt
  • Chokladfudge
  • 1 1/4 dl vatten
  • 3 1/2 dl socker
  • 1 1/4 dl vispgrädde
  • 1 msk kakao
  • 70 g smör
  • 1 1/4 dl vispgrädde
  • 130 g mörk choklad
  • Hallonsås
  • 250 g frusna hallon
  • 1-2 msk florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.