Hälsosam chokladkakamedavokado, samt choklad- och pepparmyntaglasyr. Chokladen ska inte få paja för mig längre dock, för igår kom jag på en nyttig variant av chokladkaka (kan även göras till kladdkaka) som blev helt otroligt god och som kommer vara "lite mer ok" att äta när chokladsuget väl kommer
Chokladkakamedavokado. Denna chokladkaka är en favoriter i repris. Detta är toppat med en chokladkräm gjord på ännu mer choklad och mascarpone, samt är smaksatt med kaffe
Chokladkakan ska fortfarande vara kladdig. Det lev en mjuk och kladdig kaka med mycket chokladsmak. Den är inte så mastig, då den är gjord på äggvita, keso, kokosmjöl bland annat och avokado istället för smör
Det andra receptet som jag gjorde som Risnetas bagare är Chokladkakamedavokado. Detta har jag toppat med en chokladkräm gjord på ännu mer choklad, mascarpone och är smaksatt med kaffe
Chokladkaka. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Chokladkaka. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Även jättegoda att servera tillsammans med glass. Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.