Den är däremot ganska syrlig och passar fint ihop med chokladsmaken. När jag bakar eller gör desserter med kokosgrädde använder jag mig av märket Garant av den enkla anledningen att den inte är ”separerad”
Vispa ner den varma gräddblandningen i ägguleskummet och blanda väl med en visp. Lyft upp gelatinbladen och låt det vatten som finns kvar följa med dem ner i glassmassan, rör om tills de smält
Ta fram en form med löstagbar kant, lägg en marängbotten längst ner. Vispa ihop ena paketet med chokladmousse med halva mängden mjölk, bred moussen ut på marängen
Rör margarin/smör och socker till en jämn smet med elvisp. Ta försiktigt loss den ena bottnen från formen med hjälp av en stekspade och flytta den till ett runt tårtfat
Lägg i en kastrull tillsammans med. Ta en sil och häll över så de inte kommer med några kärnor. I dag är det Sveriges Nationaldag men kan inte säga att vi firar den dagen,och generallt ser jag inte mycket firande runt om
Ta bort bakplåtspappret med hjälp utav en stekspade eller spatel. Ha över en utav bottnen på en tallrik, bre över grädden, ha på bananerna och toppa med andra botten
Här är receptet på Passionspannacottamed mascarponeost LCHF. ena var en "vanlig" med vitchoklad och gelesocker i , den andra LCHF-vänlig, gjord på mascarponeost
passar utmärkt, med en enkel och god sallad till. Toppa med hackad koriander eller persilja. Nu. när sommarvärmen är här är man inte direkt jättesugen på
Det är chokladmarängbottnar med en krämig, len chokladmousse – en riktig chokladdröm alltså. Toppa den med extra bitar av maräng, för att det är så gott och så snyggt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.