Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. MarineradejordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Gröp ut innehållet ur passionsfrukterna och rör ut med marmeladen. Dela jordgubbarna på mitten. Skeda över passionsfruktsåsen och toppa med den rostade mandelmassan
Prova vit chokladmoussemedbalsammarineradejordgubbar och avgör. Eller servera den vita chokladmoussenmed frukt eller bär och ät balsamgubbarna med lite vaniljglass
Servera bären med mandelskivorna och glassen. Halvera jordgubbarna och lägg dem i en skål. Blanda dem med fläderblomsdryck och hackad mynta och låt det dra i 30 min. 1/2 kg jordgubbar
Halvera jordgubbarna och lägg dem i en skål. Blanda med flädersaft och repad citrontimjan och låt dra 30 min. Servera marsipanen medjordgubbar och glass 500 g jordgubbar
Toppa chokladmoussenmed de limemarineradejordgubbarna och garnera med citronmeliss eller mynta. Denna dessert passar perfekt att göra nu till sommaren med färska, goda jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.