Detta är min variant påchokladmousse som jag tycker är enkel och blir så krämig så den kanske skall kallas kräm istället för mousse ,gott blir det i alla fall
Det är inte säsong för kanin ännu med jag fick tag på en fryst i Söderhallarna. Tillsätt lite av buljongen och fettet tills blandningen nästan blir krämig, smaka av med salt och peppar
Senapssillen har sig ett eget inlägg, men inte de andra, och framförallt inte på en och samma gång. Här är fyra jättegoda och enkla olika versioner av veganska sillar att göra till jul
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Tillsätt salt, kryddor och det mesta av mjölet. Strö på lite mjöl. Ta upp degen på mjölat bakbord. Lägg limporna på tvären i den smorda eller bakpapperklädda långpannan
Här kommer en chockerande nyttig chokladmousse, i alla fall för att komma från mig. Det är avokadon och kokosmjölken som står för krämigheten, men moussen smakar verkligen inte avokado, om man nu som jag ännu inte har hoppat på avokadotåget till 100%, utan bara lite grann. Raw chokladmousse, 2 små portioner
Här får du tips och recept på hur du tillagar basmatiris på bästa sätt. Hemligheten ligger främst i att du har bra kvalité på riset och att du tvättar bort de mesta av stärkelsen
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.