1O’hoj Chokladsås. 12 ägg 2 dl socker 1/2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 2 dl mjöl 1 liten nypa salt 50 g smält avsvalnat smör O’hoj ChokladsåsVispa ägg och socker med elvisp. Fyll bara muffinsformarna så att man inte ser botten på dom, ringla ut chokladsåsen (efter behag) på smeten, täck sedan över med mera smet tills den är fylld till ca 3/4 del av formen
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. Brorsdottern som verkar ha ett lika stort intresse för bakning som sin faster dekorerade sedan med frosting, hallon, vit choklad och lite strössel
I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utan ägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfria chokladmuffins
Denna blir en lagom tjock och krämig chokladsåsmed lite kolasmak, pricken över i. Sedan jag lagade denna chokladsåsen första gången så köper jag aldrig färdig på tub längre
Den här muffinsen blir inte som en vanlig muffins men jag gillar den och det är perfekt att ta med en och äta innan eller efter träningen som extra energi
Ett av de bakverk som jag har hunnit svänga ihop under veckan är dessa chokladmuffinsmed ett slags seg chokladsmul/chokladtopping med fibersirap som bas
Små minichokladmuffinsmed krämig chokladfrosting. Små, goda munsbitar med krämig chokladfrosting. The post Glutenfria chokladmuffins appeared first on Angelas Heaven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.