Grädda i ugnen 80-100ºC i ca 1 tim. Vispa äggvitor, Canderel och ättika till ett hårt skum. Klicka eller spritsa marängerna på bakplåtspapper på en plåt
Blir man lycklig av choklad. Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
-). Chokladpaj LCHF Ca 10 bitar. 150 g LCHF-marsipan. Grädda pajen i 175 grader i ca 20-25 minuter. Chokladpaj LCHF Ca 10 bitar Pajdeg. 150 g LCHF-marsipan
Ha det gott // A-L. Till kaffet blev det chokladpaj med chokladpajskal penslad med mörkchoklad och fylld med godaste chokladkrämen samt toppad med hyvlad choklad
PinterestTwitterFacebookGoogleE-postGillaGilla Laddar. Vad sägs om en smarrig chokladpaj till helgen. Denna efterrättspaj är både supergod och mäktig så se upp
Kör kexen till smulor i en matberedare. Häll i smöret och kakaon och kör några sekunder till. Tryck ut blandningen på botten och upp på kanterna i en pajform med löstagbar botten (22 centimeter i diameter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.