Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Toppa medkaramelliserade popcorn. Och mer lär det bli, vi närmar oss ju påsken med stormsteg. Jag använde hårda pappersformar men använd gärna en muffinsplåt med tunnare pappersformar i om du inte har den hårda varianten
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliserad lök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Toppa med färska hallon. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Skala pomelon och tärna skalbitarna. Häll 1 dl honung, ½ del vitt vin i en kastrull och låt sjuda 2 min tillsammans med pomeloskalet till gyllenbrun färg. Tärna frukten och servera med de karamelliserade skalen samt grekisk yoghurt blandad med honung och mynta 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.