Ställ alla upp och ner och ta och smält lite vit choklad och garnera skålarna med, ställ kallt. Lite vispgrädde sötad med en aning vaniljsocker är pricken över i
Blanda sedan ihop all nutella med grädden. Du behöver bara 2 ingredienser om man inte räknar med den valfria toppingen för då blir det 3. Spritsa ut i glas, låt stå i kylen nån timma eller 2 och toppa sedan med pistagenötter eller nåt annat gott
Frön och stång ska sedan ner i kastrullen med mjölk tillsammans med äggulor, socker och potatismjöl. En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak
Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Börja med att blötlägga gelatinbladen i kallt vatten i en bunke. Grädden ska vara lättvispad, får ABSOLUT inte vara hårdvispad eftersom moussen kommer att skära sig sen
Så håll till godo med en miljard moussebilder - vilken bild gillar ni bäst. Riv skalet av en lime ner i jordgubbsmixen, riv skalet av den andra limen och lägg åt sidan för att garnera med
Chokladmoussemed smak av kaffe och amarulla. Upprepa med ytterligare en sked grädde. Servera gärna med ett glas amarulla och någon syrlig frukt ovanpå moussen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.