Jag älskar ju choklad och de här spröda chokladsnittarna är småkakor som alltid går hem i vår familj, de här smakar mycket choklad och det är omöjligt att bara ta en kaka
Hon tål ju inte mjölkprotein så det bidde mjölkfria chokladsnittar. Älskar allt med dem. Har tänkt på den här kombon i evigheter, chokladiga snittar, ringlad ljus choklad och gröna pistagenötter
Jag hällde allt i en bunke och jobbade snabbt ihop till en deg,. Och de var försvinnande goda. Rullade ut degen till 5 längder, la dem på ett bakplåtspapper, plattade till dem lite och sedan gräddade jag dem i ca 20 min på 180 grader
Fort ut med plåten och tryck på den andra kakan. Enda skillnaden jag gjorde var att jag gjorde marshmallowsfyllning, går snabbare att göra och är liite roligare tycker jag
Pensla med äggvitan och strö över pärlsocker. Har fasnat lite på småkakor just nu då de går att variera smakmässigt så otroligt mycket, samt att man kan leka med färger
Smaksätt smeten med kanelen och apelsinskalet. Lägg gelatinbladen i rikligt med vatten. Häll upp marshmallowsmeten i en plastad form och låt den stelna i kylen under några timmar
Buffé med vinbladsdolma, bulgursallad (kisir), börek med potatisfyllning, piroger med fetaostfyllning, annanaspaj, macaroons grön med smörkrämfyllning och en chokladmacaroons (se recept nedan), tårta ochchokladsnittar (se recept nedan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.