Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Riv den vitachokladen i en bunke, värm gräddenoch limecezt i en kastrull så den nästan kokar. Gör chokladganachen genom att riva den ljusa chokladen i en stor bunke, koka upp gräddenoch slå över chokladen, rör till jämn kräm och låt svalna och tjockna
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Servera med vaniljsås, vispad grädde eller vaniljglass Rabarber- och jordgubbspaj. Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.