Chokladtryffelterrine med nötmusli och hallonsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g mörk choklad 70 %
  • 600 g mjölkchoklad
  • 6 dl vispgrädde
  • 6 ägg
  • 100 g smör
  • rumstempererat
  • Nötmusli
  • 2 dl pistaschnötter
  • 3 dl havregryn
  • 2 dl solrosfrön
  • 2 dl hasslenötter
  • 1 dl vatten
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk rapsolja
  • Hallonsås
  • 500 g frysta hallon
  • 1 dl strösocker
  •  
  • Garnering
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • 500 g färska hallon
  • ev . mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.