Servera såsen till paprikorna, tillsammans med grovt rågbröd. Dela och kärna ur paprikorna på längden. Koka linserna i en kastrull med grönsaksbuljong, enligt anvisningen på förpackningen
Toppa med färsk basilika. 1Låt såsen svalna, mixa med stavmixer, precis så mycket att det blir såsigt, inte mer. 1Krydda såsen med salt, peppar och gärna riven färsk basilika eller timjan
kyckling i gryta med endiver och tryffel samt. en tomatsås. Börja med att skala alla rotsaker, skär dem därefter i lagom stora tärningar, löken i strimlor
Måltemperaturen satte jag till 61 grader, vilket inte är rare utan mer medium rare. När innertempen var på 57 grader så hällde jag på lite flytande honung och passade även på att ösa köttet med köttsaften. När tempen nått 59grader så skar jag upp två stycken röda paprikor och fyllde dessa med mozarella och den goda spanska chorizon jag har berättat om innan och ställde in paprikorna brevid steken och höjde ugnens temperatur till 175grader. Snart nådde jag 61 grader på köttet och tog ut detta och slog in i alufolie för att köttet skulle få vila lite och för att paprikorna skulle få gotta till sig lite
Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Strimla paprikorna. medelstor. Blanda allt med lagen och koka svagt i ca 10-15 min. 5 stora paprikor. Blanda i en kastrull allt utom de 3 sista ingredienserna
• Ta ut paprika från ugnen och fyll dem med köttfärssåsen och toppa med resten av osten. Det behöver inte vara krångligt att fixa till en lyxig middag, köttfärsfyllda paprikor är ett bra exempel
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.