En kryddig, het chorizogryta som garanterat kommer värma oss insnöade nordbor med sina influenser. Detta inlägg innehåller alkolholinformation och riktar sig till personer över 25 år
Skär korven i slantar. Hacka lök och vitlök. Skär paprikan i mindre bitar. Mjukstek löken i olivolja. Tillsätt färs, korv, vitlök och paprika och låt bryna en stund
Till chorizogrytan med gul paprika. Servera spansk chorizogryta med 1 dl matyoghurt eller lättkvarg. Imorgon är det Careerday och 9 byråer ska speedejtas på en dag
)Het chorizogryta med bönor3 port2 chorizos1 paket bacon1 gul lök1 klyfta vitlök1 burk krossade tomater1 dl chilisås1 dl vatten½ köttbuljongtärning1 liten burk majs1 liten burk kidneybönor1 liten burk vita bönor (stora)1 grön jalapenospiskumminchilipulverHäll krossade tomater, vatten, buljong, chilisås, spiskummin och chilipulver i en kastrull och låt småputtra
CHORIZOGRYTA TILL PASTA1 hackad gul lökolja 3 tärnade potatisar150 g vegansk chorizo-korv i tunna skivor1 strimlad röd paprika 400 g krossade tomater2 msk senap2 msk Heniz chilisås (tomatbaserad)Fräs löken i rätt mycket olja i en stekpanna, så att löken får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.