Ciabatta med nässelpesto och mozzarella
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till deg, dag 1
  • 4 dl vetemjöl + mjöl till utbakning
  • 1 tsk salt
  • Fyllning
  • 1 dl pesto (se pastareceptet)
  • 125 g mozzarella, i mindre bitar
  • 1/2 dl soltorkade tomater, hackade
  • 4 msk durumvete
  • 1 msk rapsolja
  • 5 g jäst
  • 2 dl kallt vatten
  • 2 dl vetemjöl
  • 4 msk durumvete
  • 1 tsk salt
  •  
  • Till deg, dag 2
  • 5 g jäst
  • 2 dl ljummet vatten (37 grader), gärna nässelvatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.