Citron- & marängpaj
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl durramjöl
  • 1 1/2 dl rismjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 3 msk socker
  • 125 gram smör
  • 1 msk iskallt vatten
  • 180 grader först i
  • 10-15 minuter och sedan i
  • 10-15 minuter till så att pajskalet är fint, gyllene och frasigt utan att ha tagit för mycket färg
  • 150 gram smör
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 msk florsocker
  • 1/4 dl kallt vatten
  • 1 dl florsocker
  • 1 dl färskpressad citron
  • det finrivna skalet av
  • 1/2 citron
  • 1/2 dl maizena
  • 2 1/2 dl vatten
  • 3 äggulor
  • 1 kryddmått salt
  • 50 gram smör
  • 3 ägggvitor
  • 100 gram socker
  • 1 kryddmått salt
  • 20 minuter
  • 170 grader Pa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.