det brynta smöret behöver brytas av med lite sälta och syra (från citrusen). Den här goda, och vackra, torskrätten bjöd jag några tjejkompisar på när jag hade tjejmiddag för ett tag sedan
Avsluta anrättningen med att garnera med en stekt beacon-skiva över toppen på varje fiskfilebit, häll det överblivna stek-fettet över allting till sist
Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Konsistensen och smaken på torsk sopar banan med de andra torskfiskarna. Torsk är en av mina favoritfiskar, och den är återigen helt ok att äta då man kan få tag i finfin odlad torsk
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Fisk och Skaldjur,. Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna
Servera med pressad potatis och sallad. Salta och peppra torsken. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. En migränattack av något slag tror jag och INTE sviter av något fredagsmys om någon nu skulle tro det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.