Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Oavsett vilket så är detta en sån där smidig maträtt där man öser ner det mesta av middagen i en och samma form, puttar i den i ugnen och sysselsätter sej sedan med annat under tiden
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Ta ut den rostade pumpan och lägg upp på ett vackert fat. Skala pumpan och ta bort kärnhuset. Lägg bitarna i en ugnsfast form och riv ingefära och vitlök över
- rostade hasselnötter. Lägg på en plåt med vitlök, spansk peppar och rosmarin, ringla över olja. Ansa blomkålen och skala potatisen, skär i mindre bitar
köket med en ugnsstekt ekologisk kyckling och rostad blomkål. Köpenhamn och den skånska västkusten. I Skafferiet laddar vi upp med en inspirationsresa till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.