Servera medvispad grädde eller vaniljglass samt färskajordgubbar eller andra bär. Glasyren kan du göra med sojagrädde, havregrädde eller risgrädde och med någon mjölkfri, smaksatt choklad
Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innanservering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färska hallon eller andra. - Läs hela inlägget här 6 portioner. 1,5 dl vispgrädde. 0,5 tsk vaniljpulver eller. 0,5 vaniljstång. 250 g färska hallon eller
Vänd ner blandningeni smeten omväxlande med mjölken. Tillsätt äggulorna ett i sänder. Det är gott medjordgubbar och maräng men godast är det medfärska blåbär, tycker jag
Blanda jordgubbar och lime ett glastillsammansmed några blad färsk basilika. Här har jag använt hemmagjord flädersaft istället för sockerlag men det går bra medvilket som
Ta de bär som är era favoriter, jag brukar ta hallon, blåbär och jordgubbar. Vidservering så anordnar du iglasmed blandade färska bär och grovkrossade digestivekex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.