Jag är där inne och inspireras var varannan dag och sparar recept efter recept. När det kommer till bakning tycker jag att det är mycket svårare att improvisera, det ska oftast vara exakt för att det ska bli som man tänkt sig - och därför följer jag ofta recept när baklusten faller på
För ett tag sedan var det en kaka med hallon, kardemumma och mandelmassa och nu har det även blivit en lyxig banankaka med choklad samt en citronkaka med vallmofrön
Solen och sommaren är tillbaka och det är så härligt. Vi hade så härligt när vi satt ut större delen av kvällen och njöt av både god mat och dricka, men med det sällskapet kan det inte bli annat än fantastiskt så det var väntat att kvällen skulle bli lyckad
)Kolakakor med paranötter, valnötter och mjölkchoklad ca. ) Grundreceptet hittade jag i boken Farmors GODASTE av Anna-Carin Hansfeldt och Amanda Hansfeldt
Forma degen till en rulle, plasta in och lägg i kylen minst en halvtimme. Ta ut och låt svalna. Smält nästan all choklad och doppa ena sidan av kakorna i choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.