Det är inte det enklaste att få goda och saftiga bullar utan allt. När bullarna svalnat så lägg de i plastpåse och frys in dem, ta ut och micra när de ska ätas så håller de sig goda
Kanske är smeten för vattnig i och med avsaknad av ägg. Har försökt två gånger och färgerna mörknar väldigt när kakan bakas och färgerna flyter samman, tanken var att det skulle bli olika färgskikt
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Idag var formarna det som behövdes för att skapar frukosttipset, utan de hade det inte fungerat. Toppade med lite persilja och knäckte i ett ägg, salta o peppra
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Vispa ägg fluffigt, vispa ner sötströ, vanilj, citron och sist avsvalnat smält smör och mandelmjöl. 2 ägg. rivet skal från 1 citron och pressad saft från ½ (jag tar med fruktköttet också). Häll i form med bakplåtspapper i botten och grädda ca 30 minuter i 150 graders ugn. 2 ägg
Hacka zuccinin till stavar, hacka den gula löken i små tärningar ochlägg sedan ner allt i en stor skål, kläck äggen, häll ner resten av ingredienserna skålen, och ha i så mycket salt och peppar som passar dig i smaken
Vi hintade lite i torsdags om att vi skulle ge oss på en äggande frukost denna helgen och det var precis vad vi gjorde idag och helt säkert gör om igen i morgon bitti så barnsligt förtjusta har vi alltså blivit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.