Rulla degen över kaveln och skjut in tarte-formen (med räfflade sidor och lös botten) under till och drapera degen över formen (den behövs inte smöras)
vaniljsocker och citronskal. 1 citron, skalet. Smörj en pajform (22-25 cm) rejält, särskilt i botten. Gör 4-5 små snitt i. Grädda 45-60 min i nedre delen av ugnen. 1 citron. 4-5 små snitt i. 45-60 min i nedre delen av ugnen
Blanda ner den hopkokta, avsvalnade grädden i äggsmeten och tillsätt rivet skal av 2 citroner och pressad saft av 5 citroner. Häll smeten i pajskalet och grädda i 120-gradig ugn. Pelle Bergström 1 citronskal, rivet , från 2 citroner. 1 citronskal, rivet , från 2 citroner. 1 citronsaft , från 5 citroner
Kärna ur dem med ett kul-järn eller en tesked. Ta ut stekpannan och lossa runt kanten på tarten. Lägg ett stort fat upp och ner över stekpannan och vänd snabbt så att tarten vänds upp på fatet
As a lot of times when you start googleing, you realize it really isn’t. I’ve never made the pie myself, because for some reason I expected it to be really hard
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.